• Добродојдовте
    Lo Bello
    Makedonija

Lo Bello
Бебешки бисквити без глутен

Бебешките бисквити Lo Bello без глутен се произведени во Италија од внимателно избрани висококвалитетни состојки под строго контролирани хигиенски услови.
Прочитај повеќе »

Lo Bello
Бебешки бисквити 5 житарки

Lo Bello бебешките бисквити со 5 житарки се произведени од внимателно избрани состојки и произведени во согласност со најмодерните нутритивни принципи во строго контролирани хигиенски услови.
Прочитај повеќе »

Lo Bello
Бебешки бисквити банана

Lo Bello Бебешките бисквити - банана се произведени од внимателно избрани состојки и произведени во Италија во согласност со најмодерните нутритивни принципи во строго контролирани хигиенски услови.
Прочитај повеќе »

Lo Bello
Крем каша од ориз без глутен

LoBello крем каша од ориз е инстант крем каша произведена од делумно дехидрирано оризово брашно. Погодна како дополнителна храна za бебиња од 4 месеци.
Прочитај повеќе »

Новости

...................................................................................................................


...................................................................................................................


...............................................................................................................

За Компанијата

..........................................................................................................

Избалансирана исхрана со италијански вкус - совршен избор за Вашето бебе. Lo Bello е Италијанска компанија специјализирана за истражување, развој, производство и продажба на храна за бебиња уште од 1900 година.

Благодарение на повеќе од 100 години искуство надополнето со континуирани иновации, производите на Lo Bello денес се специјализирани да ги задоволат потребите на најмалите, но и на сите оние што имаат потреба од здрава и избалансирана исхрана.
Прочитај повеќе »